top of page
Genki.jpg

Kraniosakral terapi hund

Våra hundar är känsliga djur som påverkas av många saker i sin omgivning.

Den kraniosakrala terapins mjuka behandlingsform tillsammans med att den är icke- tvingande passar hundarna väl.

Om hunden har haft dåliga erfarenheter kan det ta ett eller fler tillfällen för hunden att bjuda in till behandling. Vi tvingar oss aldrig på något djur.

Vad kan behandlas/lindras?

 

· Diffusa problem som humörsvängningar eller tillbakadragande

· Bogar

· Armbågar

· Hältor

· Höfter

· Beteende som ändrats

· Hormonförändringar

· Nackproblem

· Åksjuka

· Rörelsestörningar som t.ex. passgång

 

När är det olämpligt att behandla?

· Feber

· Pågående infektion

· Graviditet

· Epilepsi

· Stroke

· Cancerbehandling

·

Vid vaccinationer bör du vänta två veckor och detsamma gäller för djur som avmaskats eller vaccinerats.

Pris: 900 kronor

Avbokning av behandlingar ska ske minst 24 timmar innan reserverad tid. Om avbokning sker senare debiterar vi fullt pris.

Min dvärgpinscher hane Frank kom till Caroline när ett diskbråck orsakat stor skada hos honom. Först skickade hon oss till en veterinär men även efter veterinär behandling hade han svårigheter i vissa rörelser och var "sne" i kroppen, då sökte vi oss till Kraniosakral Terapi igen. Redan efter första behandlingen såg vi skillnad i Franks mående och rytm i kroppen. Han fick några få ytterligare behandlingar och idag kan han röra sig som vanligt igen.

 

Nu fortsätter vi med Kraniosakral behandling i för att förhindra och förebygga fler skador som kan uppstå när man har en energifylld och äventyrlig liten hund. 

Karolin Chambel, kund. 

17844453325499359.jpg
valp.jpg

Kraniosakral terapi valp

En liten valp på 6 veckor har gjort illa sitt ena bakben och vill inte stödja på det. En kort kraniosakral behandling gör valpen avslappnad och sömning. Efter att ha hoppat på tre ben några dagar kan valpen använda alla sina fyra ben.

Tidig behandling av valpar och föl kan förebygga många problem senare i livet. Det är viktigt att anlita en erfaren terapeut som inte gör ”för mycket”. Även barn har nytta av tidig behandling för att förebygga framtida problem. Det är inte tillåtet att behandla barn i Sverige.

bottom of page