top of page

tors 17 sep.

|

Apelgården Kropp och Själ

Kinesiotaping i samarbete med Equinestudies

Fullbokad. - Vi upprepar förra årets uppskattade kurs! Kinesiotape är ett mycket potent hjälpmedel som kan användas för rehabilitering eller för att optimera en viss muskelfunktion. Den påverkar kroppsuppfattningen (proprioceptionen) synbart på kort tid.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Kinesiotaping i samarbete med Equinestudies
Kinesiotaping i samarbete med Equinestudies

Tid och plats

17 sep. 2020 09:30 – 18 sep. 2020 17:00

Apelgården Kropp och Själ , Mjörn Apelgården 20, 471 73 Hjälteby, Sverige

Om evenemanget

Vi upprepar förra årets uppskattade kurs! Kinesiotape är ett mycket potent hjälpmedel som kan användas för rehabilitering eller för att optimera en viss muskelfunktion. Den påverkar kroppsuppfattningen (proprioceptionen) synbart på kort tid. Du lär dig att: Aktivera blod-och lymfflöde Påverka fascia och muskler Påverka ärrvävnad Senskador och inflammationer Muskelskador och muskelfunktion Ledernas funktion Du behöver ha god anatomisk kunskap för att gå kursen. 

Kursledare: Stephanie van den Bergh, utbildad av Dr. Raquel Butler och Sharon May Davis. Stephanie är även utbildad osteopat för häst på Vlugger Institutet.

  • Lättförståelig engelska. 

Pris 4 700 kronor inkl manual, USB, fika och luncher. 

När din anmälan bekräftats är din anmälan bindande och du betalar in 1 000 kronor i anmälningsavgift till Swish 123 245 2639 Du anmäler dig till info@apelgarden.se Antalet platser är begränsat.

Dela detta evenemang

bottom of page